#20 STORE Banneriuusi

19.10.2015

 

Kauden kolmas ottelu käytiin maanantaina MyyrHT:ta vastaan. Ensimmäistä kertaa Mr. Taxi:n pelipaidan tällä kaudella ylleen puki peräti kolme pelaajaa: Pauli Luode, Janne Hakulinen sekä Timo Paasikangas. Näistä viimeksi mainittu aloitti ottelun maalinteon ensimmäisessä erässä ajassa 9:27 siirtäen kotijoukkueen 1-0 johtoon. Osuma oli Paasikankaan kauden ensimmäinen ja samalla ensimmäinen hyökkääjän tekemä maali tällä kaudella. Vain kolme minuuttia avausosumasta MyyrHT onnistui saamaan kiekon ohi Mr. Taxi HC:n maalivahdin Ville Iivanaisen tasoittaen ottelun 1-1:een. Näistä lukemista siirryttiin ensimmäiselle erätauolle.

 

Ottelun toinen erä ehti vanheta vain reilut kaksi minuuttia kun puolustaja Ville "G" Gustafssonin napakka rannelaukaus painui verkon perukoille. Maali oli G:n kauden ensimmäinen, esityön maaliin teki Janne Hakulinen avaten pistetilinsä tällä kaudella. Tämän jälkeen ottelun tuomaristolla riitti töitä, kun viiteen minuuttiin tuomittiin neljä jäähyä. Jäähyjen aikana kumpikin joukkue pääsi kokeilemaan niin yli- kuin alivoimansa toimivuutta. Vierasjoukkueen ylivoima oli tällä kertaa tehokkaampaa, kun Joonas Sipilä tasoitti ottelun 2-2:een ylivoimalla. Enempää maaleja ei ottelun toisessa erässä nähty, vaan toiselle tauolle mentiin jännittävässä 2-2 tasatilanteessa.

 

Ottelun kolmas eräkin alkoi kotijoukkueen komennuksessa, kun Sami "Mälli" Mäkelä niittasi ottelun 3-2:een kauden kolmannellaan kun erää oli ennätetty pelaamaan vain 3:24. Mutta vain puoli minuuttia edellisestä ja MyyrHT kampesi itsensä jälleen tasoihin Nikita Krasovskin maalilla. Tasoitusmaalin jälkeen tuomarin pilli soi tiuhaan molempien joukkueiden ottaessa jäähyjä. Lopulta ajassa 41:17 vierasjoukkue siirtyi 3-4 johtoon Markus Hippasen maalilla. Maali syntyi juuri kun Mr. Taxi oli saanut joukkueensa täysilukuiseksi. Ajassa 41:58 kotijoukkueelle tarjottiin paikka tasoittaa ottelu, kun MyyrHT sortui jälleen jäähyyn. Tätä paikkaa kotijoukkue ei enää jättänyt käyttämättä, vaan Janne Hakulinen löi pelin tasoihin vain puolitoista minuuttia ennen päätössummeria.

 

Tasainen ottelu päättyi siis tasalukemiin 4-4 Mr. Taxi HC:n maalia vartioineen Ville Iivanaisen venyen yhteensä 28 torjuntaan. Vierasjoukkueen maalivahdille torjuntoja kertyi yhteensä 26 kappaletta. Näin ollen joukkue sai viimein pistetilinsä auki kauden kolmannessa ottelussaan. Neljäs ottelu pelataan 28.10. Myyrmäessä kun Mr. Taxi saapuu sarjakärki EVU:n vieraaksi Myyrmäkeen. Tule paikanpäälle katsomaan kasvattaako Mr. Taxi pisteputkeaan vai päättyykö se kuin kanan lento. Ottelu alkaa tuttuun tapaan kello 21:50, tervetuloa!

Uutiset